Koska jokainen tarvitsee ripauksen spa-fiilistä kotiinsa!

No juuri tuo otsikko on syy, minkä takia tätä blogiakin lähdimme tekemään. Arki ja elämä ylipäätänsä on jotenkin niin hektistä nykyään! Tuntuu ettei välillä edes tajua että Hei pysähdy nyt hetkeksi ja rentoudu. Ihminen tarvitseekin kotiinsa jotain, joka edes alitajuntaisesti edesauttaa rentouttavan tunteen saavuttamista vaikka sitten pieneksikin hetkeksi. Joka ikinen päivä. Me keksimme ratkaisun siihen, jes! Nimittäin ennen tämän blogin kirjoittamista toteutimme ainaisen haaveemme ja perustimme yhdessä yrityksen, LuinSpan. Kaikessa yksinkertaisuudessaan LuinSpa tuotteineen haluaa tuoda tämän rentouttavan fiiliksen koteihin. Spa-fiiliksen näin meidän kielellä. 

Tämä ei kuitenkaan ole firman blogi! Koska kaikkea upeita ja vähemmän upeita ajatuksia ei voi firman piikkiin laittaa niin täällä saamme revitellä rennommin ja kertoa siitä mikä se Spa-fiilis meille on ja mikä tuo Spa-fiiliksen meidän koteihin. 

Me ollaan kaksi naista, pitkäaikaisia ystäviä, opiskelukavereita, vaimoja, äitejä ja nyt myös yhtiökumppaneita. Kummallakin on kaksi pientä lasta, joten iloa ja menoa arjessa riittää. Molemmilla on juuret Itä-Suomessa, mutta opiskelut ja työt ovat vieneet meitä kohti isompia kirkkoja. Tätä nykyä toisella koti Vantaalla, toisella Tampereella. Elämä rullailee eteenpäin suhteellisen vauhdikkaasti ja aikaa saisi olla vuorokaudessa enemmänkin. 

..jotta kerkeäisi tehdä sen Spa-fiiliksen kotiin joka päivä :)  

Palataan pian asiaan ja kerrotaan enemmän meistä ja meidän Spa-maailmastamme. 

ps. jos joku haluaa, niin voi käydä tutustumassa LuinSpahan osoitteessa www.luinspa.fi tai facebookissa tai instagramissa hakusanalla LuinSpa. 

Mari ja Noora


Comments

Popular Posts