Spa-fiilistä mä metsästän...

Tämä on ollut eräänlainen viikko. Muksut on olleet kipeänä (taas) ja valvottavat öisinkin vuorotellen. Erityisesti tuo pienempi 2kk joka vaan yskii ja pärskii reppana selällään kuin koppakuoriainen. Itsekin jopa sain piiiiitkästä aikaa kuumeen pariksi päiväksi. Mies on ollut ylimääräisissä iltavuoroissa tällä viikolla joinain päivinä, lähtenyt kuuden jälkeen aamulla ja kotiutunut vasta 23 jälkeen. Uuden verkkokaupan avaamiseenkin on liittynyt mutkia jotka aiheuttavat päänvaivaa. Hetkellisesti ei ole tiennyt itkeäkö vai nauraa.

Eilen illalla onneksi muistin oman mottoni ja lupaukseni että jokaisessa päivässä pitäisi olla ripaus spa-fiilistä, sitä pitää ainakin tavoitella. Ei siis muuta kuin sauna päälle ja miehen kanssa vuorotellen toinen saunaan ja toinen hoitaa muksuja. On se vaan niin fakta, että kummasti se auttaa kun puolipakotat itsesi saunaan, teet kasvo- ja hiusnaamiot, saunan jälkeen käytät vaikka edes 10 minuuttia aikaa hiusten harjaamiseen ja kasvojen ja ihon kosteuttamiseen. Ja kun vielä olet laittanut kylmän juoman pakkaseen ennen tätä kaikkea, niin vola.
Ja kyllä, vaikka viikko olikin kokonaisuudessaan mitä oli, niin onnistuin pysähtymään hetkeksi ja luomaan itselleni spa-fiiliksen. Ja pääsin huomattavasti rentoutuneempana nukkumaan..
.tai valvomaan, miten sen nyt ottaa:)

On tässä vielä itselläkin tekemistä, että kerran viikossa sijaan ottaisi sen hetkensä joka päivä. Sitä kohti! Nyt vaan odottelen täällä intopiukeana mitä kivaa äitienpäivä tuo tullessaan..

Iloista äitienpäivää kaikille äideille!

-mari-Comments

Popular Posts