Messukuume nousussa - Enää kuusi päivää!

Kohta pääsemme tutustumaan mitä kaikkea ihanaa asumisen, rakentamisen ja sisustamisen ammattilaiset ovat keksineet loihtia uusiin Asuntomessukoteihin. 

Pääsin piipahtamaan messualueella Vantaan Kivistössä jo eilen, kun vein kohteeseen Terca Tiger (nro 37) pyyhkeitämme ja en malta odottaa, että pääsen näkemään kaikki muutkin kodit! Tänä vuonna messuvierailusta tekee poikkeuksellisen mahtavan se, että oma eli LuinSpan kädenjälki näkyy kaiken kaikkiaan kolmessa messukodissa. Mari käy ensi viikolla loihtimassa ripauksen spa-fiilistä myös kohteisiin nro 23 ja 25, joten käyhän kurkkaamassa ainakin nämä messuilla. Mikä voisi olla parempi inspiraation lähde kuin 37 upouutta uusimpia innovaatioita ja sisustuksen ammattilaisten luomuksia esittelevää kotia? 

Toinen syy messuintoiluuni onkin tietysti oman kodin sisustaminen. Muuttopäivästämme on 3kk ja kodin sisustukselle ei vain yksinkertaisesti ole riittänyt aikaa tässä yrittäjyyden alkumetreillä. Vielä hetki sitten meillä oli asuinneliöitä 88 ja nyt niitä on 192. Lisäksi suurin osa vanhoista huonekaluistamme on myyty. Tehtäväni on siis laaja, mutta ah niin mielenkiintoinen ja tärkeä, että eihän sitä voi kiireessä tehdä! Täytyy varmaan nopeasti laajentaa LuinSpan valikoimia, jotta oma kotikin tulee jonain päivänä valmiiksi. Ei vaan, kyllä se siitä valmistuu ja onhan meillä nämä kaksi huligaania täällä, jotka pitävät huolen siitä että tekemistä on päivän jokaiselle minuutille. Tätäkin kirjoittaessa olen estänyt pikkuautoja lentelemästä yläkerrasta alakertaan ja siivonnut puoli pakettia mannaryynejä keittiön lattialta.

Sisustamiseen palatakseni - ehkä alan ottamaan valokuvia kodistamme ja keräämään sisustusideoita tätä kautta? 

Alla olevat kuvat eivät siis ole meiltä, vaan Terca Tigerista..

Näkemisiin messuilla,

Noora

Comments

Popular Posts