Iloveme?

Tämä viikko on podettu messukrapulaa. Viime viikonloppuna vietimme onnelliset ja vauhdikkaat kolme päivää kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvillä messuilla Iloveme:ssa. Teema iskee mainiosti tämän päivän hälinään ja tohinaan varmasti monen muunkin kuin meidän aloittavien yrittäjien keskuudessa.

Alkuviikon tunnelmia:
Jotenkin sitä vaan tajuaa siellä erilaisten hyvinvointialan ihmisten seassa, että onkohan se omasta hyvinvoinnista huolehtiminen jäänyt liikaa tässä yrittäjyyden alkutaipaleella. Katsoessani jonkin kuntosalin näytöstä ja niitä lihaksikkaita nuoria mietin, että itsekin olen joskus jaksanut hyppiä ja pomppia hullun lailla ja syönytkin tosi terveellisesti - ainakin aina välillä. Sitten sitä tajuaa, että enpä muista koska olisin viimeksi käynyt salilla ja onpa tainnut niinkin käydä, että viimeisen viiden kuukauden aikana olen syönyt pikaruokaa useammin kuin edeltävänä viitenä vuotena yhteensä.

Ehkä pieni ryhtiliike on paikallaan siis. Superfoodit, geelikynnet ja vaaleanpunaiset hiukset taidan kuitenkin vielä jättää väliin, paitsi jos kotimainen mustikka lasketaan superfoodiksi. Jos vaikka siitä lähtisi, että puoli tuntia joka päivä täysin omaan hyvinvointiin täytyy löytyä ja perusjutut - liikunta, ravinto ja ihonhoito haltuun taas.

Marin kanssa yritettiin ottaa meistä kuvaa messuständillä, mutta itsekritiikki estää kaikkien niiden kuvien julkaisun. Meillä oli liian hyvät spotit. Tai sitten se ajankäyttö oman kauneuden (?) hoitoon on vaan ollut liian huonolla tolalla.

Kiitos kaikille ihanille messuvieraillemme ja -asiakkaillemme. Kaikista parasta tässä yrittäjyydessä on se, kun saa itse olla etulinjassa kuulemassa suoria palautteita ja kommentteja meidän rakkaasta lapsesta, LuinSpasta. Tulipahan taas näytettyä asiakkaille noin sata kertaa jokaisen messupäivän aikana, miten se hiuspyyhe pyöräytetään päähän. Ja joka kerta se on yhtä kivaa.

Kaiketi vastaan otsikon kysymykseen kaikesta kiireestä huolimatta, kyllä.

Noora


Comments

Popular Posts