Tunnelmia Levin Igluilta

Olimme viime viikolla huikean porukan kanssa Levin Igluilla. Ensimmäisenä päivänä vierainamme olivat suomen suurimpiin mielipidevaikuttajiin lukeutuvia sosiaalisen median vaikuttajia. Toisena päivänä koolla oli puolestaan BtoB-kumppaneitamme. Esittelimme molempina päivinä vieraillemme tulevia tuotteitamme, tulevaa kutkuttavaa brändimuutostamme ja ennen kaikkea tutustuimme toisiimme ja tähän aivan mielettömän upeaan paikkaan.

Kansainvälistä kasvuammekin ajatellen olemme todella onnellisia ja kiitollisia, että olemme saaneet aivan mielettömän mielipidevaikuttajaporukan osaksi tiimiämme. Pystymme kehittämään brändiämme entistä ehompaan suuntaan, kun tukenamme on joukko suunnannäyttäjiä.

Reissu oli kerrassaan aivan mieletön. Niin mieletön, että parempi kertoa tunnelmista kuvin kuin sanoin! Näissä kuvissa on ensimmäisen päivän tapahtumat, jotka tiivistävät koko reissun hyvin yhteen.

Onko hienompaa sijaintia tuote-esittelylle kuin tunturin laella? Revontulitalo oli meidän get together -paikka, jossa lounasteltiin, käytiin läpi tuotteita ja saunottiin ja poreiltiin revontulien alla. 

Kuplivaa ja jutustelua rennoissa puitteissa. 
Ihania uusia matskuja tulossa...

Ja uusia tuoksujakin saattelemme pian valikoimaamme.
Kodassa juotiin kuumaa kaakaota ja herkuteltiin jälkkäreitä. 
Seuraavaksi oli aika astua saunaan ja poreisiin.
Jossa revontulet esittäytyivät meille kuin tilattuna!

Seuraavaksi astelimme upeaan Aurora Sky -ravintolaan.

Jossa kokit loihtivat meille alkutervehdyksien jälkeen kolmen lajin upean illallisen ruokajuomineen. 


Ja mehän herkuteltiin ja nautiskeltiin viiden tähden palvelusta!


Illallisen jälkeen Iglut suorastaan kutsuivat meitä unille ja jännittyneenä odottamaan näkisimmekö lisää revontulia yön aikana. 

Tätä porukkaa, ja myös seuraavan päivän upeaa porukkaa, haluamme kiittää unohtumattomasta vuorokaudesta. 
Iso kiitos siis Levin Iglujen mielettömälle perheelle, jotka tekivät reissusta unohtumattoman!
Kristiina, Katriina, Tanja, Aleksi ja muut <3

Kiitos mukana olleille ja myös niille, jotka eivät päässeet mukaan! Minna, Marjut, Nanna, Kira, Mari-Liis, Henri, Karoliina, Pirjo, Arja, Suvi ja monet muut <3

Tästä sitten seuraavaa eventtiä järjestämään!

Luin Span Tiimi

Comments

Popular Posts