Päivä 1: Lähtötilanne - apua

Siis apua oikeasti, onko tämä minun kylpyhuone? Minun, toisen LuinSpan perustajista. Sen, joka on sitä mieltä, että jokaisen kodin tulisi olla spa? 

Nyt tuntuu siltä, että en ole oikeasti katsonut omaa kylppäriäni vuosiin. Myönnettäköön siis avoimesti, että eipä tämä ihan kodin spalta näytä, vai mitä olette mieltä? 

Täytyy sen verran armollinen olla itselleen, että kulunut vuosi ja arki on ollut aika tiukkaa settiä kaikin puolin pikkumiehen ja yrityksen kanssa, mutta tiedänhän minä sen vallan hyvin itsekin, että mieli lepää kun kotona on siistiä ja näyttää kauniilta. Nyt siis otan oikein olan takaa ryhtiliikkeen tämän viikon aikana, ja tuunaan vaihe vaiheelta yläkerran kylppärin spatunnelmaan. Ja te saatte seurata tätä prosessia J

Oma lempparini näin talvenkin kunniaksi on meidän Snow-väri, joten otan kokonaisväriksi valkean. Ja jotta tämä olisi hauskempaa, more the merrier, apuna tuunauksessa häärää meidän ihana markkinoinnin harjoittelija Aino ja kaiken osaava tiedottajamme Jenni. Jenni toi mukanaan valkosuklaavadelmamuffinsseja. Itse leivottuja, mitenkäs muuten. 

Okei mutta palataan lähtötilanteeseen. Mikä tuo sininen rätti tuossa käsipyyhkeen vieressäa on, kauanko se on siinä majaillut? 

Entä nuo oranssit kynttilät tuolla ruskeassa vadissa hyllyllä? 

Oliko tuo kylpymatto joskus muka valkea?

..mitä täällä on tapahtunut ja kuka täällä asuu? Hui! Tarttee tehdä jotain!
Comments

Popular Posts