Päivä 3: There’s more than just you!

Meidän kodissa majailee neljä henkeä, minä, mieheni, pian 3 vuotias Lilli ja pian vuoden ikäinen Lenni. Elämää tässä talossa siis riittää, eikä kylppärin sisustuksessa voi ajatella vain itseään.
Onneksi on sellainen käsittämätön tilanne, että tässä perheessä saa suunnitella haluamansa pyyhkeet itse:) Nooran (toinen perustajista) kanssa suunniteltiinkin vauvoille ja lapsille sellaiset mallit, jotka ovat ihanan pehmoiset, söpöt ja myös sisustuksellisesti tyylikkäät. Joten omasta mielestä näillä lastenpyyhkeillä on suhteellisen helppo sisustaa kylppäriä kuin kylppäriä ilman että lasten pyyhkeitä ja sitä kautta kylpyhuonetta koristaa Hello Kitty tai Spiderman.

Meillä sauna lämmitetään joka toinen ilta. Mieheni nimittäin rakastaa saunomista. Jopa niin paljon että itseä on alkanut välillä ketuttamaan koko saunan lämmittäminen kun toinen istuu siellä sitten koko illan. No se siitä, mutta tämän kylppärin sisustuksessa on otettava huomioon myös saunojat. Kylpytakki tuokin kaikessa kookkaudessaan mahtipontisen yksittäisen elementin kylppäriin ja kylpytossut ovat vain yksinkertaisesti ihanat sujauttaa jalkaan suihkun tai saunan jälkeen.

Sitten yksi lemppari spafiilis-juttu on tuoda hyllyille vaihtopyyhkeitä. Jotenkin se tuo sellaisen tunnelman, että tässä kodissa on varauduttu kaikkeen; elämään ja vieraisiin. Ja ihan superpisteenä ii:n päälle on maaliskuun lopulla valikoimiin tulevat spa-pyyhkeet, jotka voi rullata ihanasti esille. Tiedättehän ne pienet rullatut pyyhkeet joissa harvoissa hotelleissa tai kylpylöissä, joihin kuivaat kätesi? Me haluttiin tuoda sellaiset valikoimaan, sillä ne jos jotkut tuovat sen ihanan extraripauksen spafiilistä jokaiseen kotiin!Comments

Popular Posts