Päivä 4: Pienet, kauniit ja ei-niin-välttämättömät sisustuselementit

Nyt alkaa minun lemppariosuus sisustuksessa, eli tuunaus. Sellaisten pienten asioiden lisääminen, jotka ei välttämättä ole niin tarpeellisia mutta ovat kauniita yksityiskohtia. Itse kyllä tykkään aikalailla yksinkertaisista ja jopa käytännöllisistä asioista, joten ihan pilipalilinjalle en halua lähteä. Myöskään sen takia että ne pilipalit olisivat välittömästi Lillin leikkikaluna ja Lennin suussa, mutta aina sitä jonkin verran saa leikkiä yksityiskohdilla.

Spakori on todella käytännöllinen kaikenlaiseen säilyttämiseen. Tästä kylppäristä löytyy suhteellisen paljon säilytystilaa, joten päätin käyttää spakorin sisustukselliseen tuunaamiseen, ja laitoimmekin kukan sen sisään.

Lisäsimme L’occitanen purkit pöydälle takaisin jo aikaisemmasta sisustuksesta, koska ne sopivat hyvin väreihin ja lisäävät spa-fiilistä.


LuinSpan kynttilälyhdyt on oikeasti tosi käteviä, koska lasi on erittäin paksua ja koko on sen verran suuri, että niitä voi kynttilän palamisen jälkeen käyttää säilytyskippoina. Snow lyhty, maidonvalkea läpikuultava, on jälleen kerran minun lempparini, joten sitä käytän mielelläni sisustuksessa.Ja nuo pienet spapyyhkeet tosiaan on todella kivoja käyttää ihan vaikka sisustuselementtinä ja voisihan siihen vaikka kirjoittaa pienen lapun viereen, että ”vieraille”. Ja tuo isompi spakori tuossa hyllyllä voisi olla sitten niiden käytön jälkeen säilytyspaikka ennen pesua. Todellista spafiilistä ja luksusta vieraille! Heitettiinpä helminauhakin lopulta tuohon pyyhkeiden päälle. Meillä se ei siinä kauaa pysy vaan menee Lillin kaulaan parempaan käyttöön, mutta onhan se todella kaunis pieni yksityiskohta ainakin hetkellisesti!Vertaappa eilistä (tarvittavat elementit) ja tätä päivää (sisustuksellisia elementtejä)! Onpa muuten iso ero tunnelmassa vaikka ihan vaan pieniä juttuja on lisätty!
Comments

Popular Posts