Päivä 7: Tärkein elementti olet sinä itse!

Tärkein elementti kotispa-tunnelman luomiseen olet kuitenkin sinä itse! Ei ole spa-tunnelmaa ellei sinulla itselläsi ole sitä. Kiireisen päivän jälkeen muista ottaa hetki itsellesi; ota lämmin suihku, käytä lemppari kasvo- ja vartalotuotteitasi, pukeudu suihkun jälkeen lemppariasusteisiisi. 

Oma ultimaattinen lempparini on nykyään hiuspyyhe ja spamekko. Vaikka kylppäri ei todellakaan ennen tätä prokkista ollut kotispa, niin fiilikseen olen kyllä päässyt onneksi hiuspyyhkeen ja spamekon avulla. Uudet lempparituotteeni puolestaan ovat kotimainen Flow-merkin sokerisuklaa-kasvokuorinta ja hollantilaisen greenland-merkin Milky suihkuvaahtomousse. Tuoksu tuossa jälkimmäisessä ei ehkä ole ihan lempparini, mutta se mousse on vaan jotenkin niin huikea! En tiedä saako näitä edestä suomesta, mutta suosittelen tutustumaan!

Ja hei kiva ja kiitos, että seurasit tätä prokkista. Nyt meikäläisen kylppäri on oikeasti aika ihanan spamainen :) ps. Kuvassa en ole minä, vaan Jenni. 

Ja hei, tässä vielä muikkarina kuvat siitä, miltä kylppäri näytti viikko sitten. Aika jees muutos, eikö :)
Muista siis nauttia niin arjesta kuin juhlastakin sekä luo spatunnelma kotiisi siksi, että voit itse nauttia ja rentoutua omassa kylpyhuoneessasi. 

-Mari-

Comments

Popular Posts